Publicitat
Terrassa

Ballart: “Ni se m’ha passat pel cap cessar Rosa Boladeras”

L’alcalde defensa l’honorabilitat de la regidora de Cultura i diu que no hi ha “ni un sol motiu” per retirar-li la confiança

L’alcalde no cessarà la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, tal com li va demanar dimecres el PSC en roda de premsa, advertint-lo que seria “còmplice” si no ho fes. “Ni m’ha passat pel cap retirar-li la confiança -ha dit Jordi Ballart en el ple aquest matí-, no hi ha ni un sol motiu per fer-ho”.

La primera autoritat municipal ha intervingut després de la votació, per unanimitat, de l’inici de l’expedient que investigarà el paper de la regidora Rosa Boladeras en la contractació del festival de poesia Elixir. “Demostrarem que tot això és un bluf”, ha dit, per afegir que “si hi ha hagut un error involuntari, que es corregeixi i es millorin els procediments. Però sense perseguir cap persona que hagi actuat dins la llei”.

Ballart ha defensat la legalitat de la contractació del festival i ha afirmat que el seu govern afrontarà la tramitació de l’expedient “amb tota transparència i honestedat. No és agradable afrontar aquests processos, però ho farem amb tranquil·litat i amb total suport polític i personal meu i de tot l’equip de govern a la regidora de Cultura“. I ha afegit: “Quan no tens res a amagar i actues estrictament dins la llei no hi ha cap problema en explicar el que faci falta”.

Després d’un debat encès políticament, l’alcalde ha acusat el PSC d’embrutar “el prestigi i la netedat de l’Ajuntament i d’una regidora. Qui repara el dany”, ha preguntat. L’alcalde creu que els socialistes acusen “sense fonament”, que falsegen els fets “manipulant una qüestió formal molt menor” en uns “estratègia per embrutar i enfangar”. L’expedient (per contractar el festival Elixir) és legal i transparent al 100%. És una absoluta falsedat afirmar que la regidora va adjudicar perquè no ho va fer, es va abstenir”.

El Festival Elixir és “un projecte cultural excel·lent -ha defensat l’alcalde-. L’Ajuntament no encarrega un festival, dóna suport a un projecte que encaixa amb els interessos de la ciutat i aporten projecció de país”. Aquest incident no alterarà l’agenda de l’executiu. El govern, ha dit, continuarà amb el seu full de ruta “sense deixar-nos arrossegar per la mala política”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ballart: “Ni se m’ha passat pel cap cessar Rosa Boladeras”
To Top