Publicitat
Terrassa

El Govern no aplicarà “mesures addicionals” si les dades Covid segueixen així el 9 maig

Enric Fontcuberta / EFE

[Efe]

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha avançat aquest dilluns que si l’evolució de les dades de la pandèmia manté la seva tendència “a la baixa” no caldrà aplicar “mesures addicionals” quan acabi l’estat d’alarma el 9 de maig.

En declaracions a Ràdio 4, Budó ha apuntat que el Govern acabarà de veure com evolucionen les dades aquesta setmana, que també és “important” a nivell de vacunació, per decidir “quina resolució ha d’estar vigent” quan finalitzi l’estat d’alarma.

“Ara hem d’anar pensant en com recuperem aquestes activitats que estan afectades”, ha assenyalat Budó, en referència a la restauració, que podrà donar sopars a partir de la setmana que ve.

Així mateix, ha dit que els serveis jurídics de la Generalitat han estat en contacte amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè no hi hagi “desacords” a l’hora d’aplicar el decret que està preparant el Govern per poder prendre mesures quan acabi l’estat d’alarma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Govern no aplicarà “mesures addicionals” si les dades Covid segueixen així el 9 maig
To Top