Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58, la B-30 i l’AP-7

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions la C-58 sentit nord, del quilòmetre 6,5 al 5, a Ripollet, cap a Terrassa i l’enllaç amb la B-30 i l’AP-7.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a la B-30 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 11 al 9, a Barberà del Vallès, direcció Girona. A l’AP-7 sentit nord, del quilòmetre 146,5 al 148, també hi ha retencions a Barberà cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

Publicitat
To Top