Publicitat
Terrassa

Detingut un venedor per agredir un policia

Portava haixix i set colònies

Plaça de Ca n'Anglada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Un venedor ambulant va ser detingut aquest dimarts per agredir un policia municipal al barri de Ca n’Anglada. A les 19.50 hores, una dotació policial va observar a la plaça de Ca n’Anglada un home que venia material “de dubtosa procedència”. L’individu va llançar sota un vehicle la motxilla que duia. Els agents la van recollir i van trobar-ne dins una peça de 2,2 grams d’haixix i set colònies, de les que l’home no va poder acreditar-ne la procedència, segons la policia. Els guàrdies es disposaven a formular la denúncia i l’implicat es va posar agressiu. I va empentar un dels agents. Va ser detingut i traslladat a la Prefectura

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut un venedor per agredir un policia
To Top