Publicitat
Terrassa

Catalunya ampliarà aforaments en cultura i comerços a partir del 24 de maig

Els locals culturals podran obrir amb un aforament del 70% i els comercials, amb el 50%

[Efe]

El Govern de la Generalitat manté les restriccions per a la setmana vinent però, a partir del 24 de maig, ampliarà els aforaments en les activitats culturals i els comerços, mentre que la restauració podrà obrir abans, a les 6 del matí.

Així ho han anunciat en una roda de premsa telemàtica la consellera de Salut, Alba Vergés, juntament amb el titular d’Interior, Miquel Sàmper, per explicar les últimes decisions del Procicat en un moment en què la situació està “controlada” i, si tot continua igual, és “improbable un rebrot”, ha dit Vergés.

De cara al 24 de maig, ha explicat la consellera, s’ampliaran els màxims d’aforament en cinemes, teatres, concerts i altres activitats culturals, del 50% al 70%. En comerços i universitats, passaran del 30% al 50%, mentre que es reprendran els congressos sense necessitat d’una autorització expressa del Procicat i la restauració podrà obrir de les 6 del matí (actualment és a les 7:30 hores) fins a les 23 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Catalunya ampliarà aforaments en cultura i comerços a partir del 24 de maig
To Top