Publicitat
Terrassa

La Unitat contra el Feixisme de Terrassa denuncia “assetjament policial” contra veïns de Ca n’Anglada d’origen migrat

Concentrats al barri de Ca n'Anglada amb la pancarta a les mans / ACN

“Em sento perseguit, gairebé sempre que surto al carrer em registren i molts cops ho fan davant dels meus fills”. És el testimoni del Karim, veí de Ca n’Anglada de Terrassa, un barri on, segons denuncia la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, “s’està perseguint i assetjant policialment les persones d’origen migrat”. “Hi ha sensació d’inseguretat al barri, però les denúncies no han incrementat i l’Ajuntament respon amb més BRIMO i més presència policial”, lamenta l’Anna Rius, membre de la Unitat.

Aquest dissabte, una vintena de persones s’han concentrat al barri per protestar contra la instal·lació d’una parada informativa de Vox. “Venen aquí perquè viuen i s’alimenten d’aquests conflictes”, lamenta Rius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top