Publicitat
Terrassa

Ferrocarrils amplia el seu horari fins a les 2 de la matinada

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el metro de Barcelona i el TRAM han ampliat el servei fins a les dues de la matinada els divendres i dissabtes després que els bars i els restaurants puguin obrir fins a la una, una hora més tard que fins ara. També podran romandre obertes fins a la una de la matinada les activitats culturals i esportives, les botigues de productes de primera necessitat i les que hi ha a les benzineres. Pel que fa al NitBus de l’AMB i els busos nocturns de la Generalitat, oferiran el 100% del servei, com fins ara. L’horari fins a les dues de la matinada serà vigent a partir d’avui mateix.

El Procicat va aprovar allargar fins a la 1 de la matinada l’horari de la restauració, la cultura i les botigues de conveniència a partir d’avui, divendres. A més, s’ampliarà del 50% al 70% l’aforament al comerç i als gimnasos, i es permetrà un 20% d’ocupació en activitats culturals i esportives a l’aire lliure que se celebrin en recintes amb capacitat per a més de 15.000 persones. A més, podrà obrir la restauració a dintre d’equipaments esportius i culturals, com sales de concerts, teatres o cinemes. També s’incrementa del 30% al 50% l’aforament a parcs i fires d’atraccions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ferrocarrils amplia el seu horari fins a les 2 de la matinada
To Top