Publicitat
Terrassa

El Parc Audiovisual acull la segona edició de la Toka Merkat

El mercat se celebrarà al claustre del Parc Audiovisual de Catalunya / Nebridi Aróztegui
Publicitat

La Toka Merkat, mercat de moda nascut al Vallès Occidental per visibilitzar i donar suport a dissenyadors i dissenyadores de moda, creadors i marques d’autor de casa nostra, arriba avui a la seva segona edició i amb nova ubicació.

La primera edició de la iniciativa va tenir lloc el juliol de 2020 a la Masia de Can Bon Dia de Matadepera. Enguany, l’escenari serà el claustre del Parc Audiovisual de Catalunya.

El mercat se celebrarà aquest divendres, de les 16 a les 20 hores, i dissabte, entre les 10 i les 20 hores, amb entrada lliure. Els visitants hi podran trobar marques de roba de dona, home i infantils, de complements, roba per a la llar i decoració. A més, l’organització també ha volgut donar cabuda a joves emprenedors que inicien camins empresarials amb les seves marques comercials.

Entre els expositors, hi haurà Txell Miras, una de les dissenyadores de moda catalana femenina més internacional i reconeguda; Josep Abril, dissenyador de referència per a la moda d’home; les firmes de bany Como un pez en el agua i Al agua patos; Piñata Pum, firma de roba infantil orgànica i sostenible; The Roulette, marca intemporal tant per a home com per a dona; Lerobenoir, amb una col·lecció de moda sostenible; marques d’accessoris amb dissenys únics com els de Mònica Cusidó -Joies amb ànima o Anna Iturri Joies, la marroquineria de Cristina Corres, el calçat d’Ingel Brand Shoes, i la moda unisex de Sublim.

També hi seran Fallum, amb una col·lecció de llums elaborats amb fusta ecològica, i Booboo the brand, de roba per a la llar.

Publicitat
To Top