Publicitat
Terrassa

Avís per calor intens

L’ambient serà molt calorós al centre del dia

El sol predominarà aquest dilluns a Terrassa. El cel romandrà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts i prims al llarg de tot el dia.

La temperatura pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima. L’ambient serà molt calorós al centre del dia. A la nostra ciutat s’espera una mínima d’uns 20ºC i una màxima d’uns 35ºC. De fet, el Servei Meterològic de Catalunya informa de temperatures màximes extremes i ha llançat un avís per calor que al Vallès Occidental serà moderat les hores centrals del dia.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable amb intervals de calma. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est. Al final del dia quedarà fluix i variable novament.

Publicitat
To Top