Publicitat
Terrassa

Tornen les festes majors als barris

Demà comença la celebració a l’Antic Poble de Sant Pere

Espectacle de la darrera edició de la festa a l'Antic Poble de Sant Pere

Ja hi ha festes majors als barris. No serà com abans de la pandèmia, quan el calendari veïnal estava ple a la primavera i l’estiu, però hi haurà festes majors. No es faran  tots els barris, i allà on se celebrin seran amb moltes restriccions. De moment, la tornada a la normalitat després d’un any d’espera es posa en marxa a l’Antic Poble de Sant Pere, amb activitats entre demà i diumenge. Seran presencials, s’entén, perquè un altre sector, Barri Universitari-Cementiri Vell, celebrarà també la seva festa el pròxim cap de setmana, però de manera telemàtica. I Sant Pere Nord prepara la seva, a celebrar el cap de setmana següent al de la Festa Major de Terrassa.

A les 20 hores de demà, el pregó donarà la benvinguda a l’Antic Poble de Sant Pere a un cap de setmana de desitjat retrobament que tindrà a les 20.30 hores  la seva primera cita amb un concert del grup d’Aura Mauri al recinte de les Esglésies de Sant Pere. Aura Mauri (veu i guitarra), Biel Harper (teclat), Carla González (contrabaix) i Pau Gurpegui (bateria) oferiran un recital per al qual serà necessari reservar entrada en aquesta pàgina web:  https://entrapolis.com/organitzador/a-p-sant-pere-terrassa.

En el mateix lloc web hauran d’inscriure’s les persones que desitgin assistir als actes a celebrar el dissabte a les 12 del migdia i a les 18 hores: el concert de la Banda de Terrassa, també a les Esglésies, i l’espectacle de circ “Trinxat no tremola” a càrrec de Tub d’Assaig. El mateix dissabte, a les 19 hores, el vestíbul de la Sala Crespi acollirà la inauguració d’una exposició de Teresa Jordà. A les 20 hores, Rumbesia oferirà un concert (el preu és de 5 euros) al Casal de Sant Pere. Les entrades es podran adquirir en la web del casal o en taquilla. La festa acabarà diumenge al migdia amb l’actuació, a partir de les 12, de Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere i Bastoners de Terrassa a les Esglésies. En aquest cas, la reserva s’ha d’efectuar al web https://www.entrapolis.com.

 

Entrada

Els organitzadors deixen clar que els espectadors de tots els espectacles “hauran de tenir entrada” i que caldrà arribar als esdeveniments deu minuts abans del seu inici. Si l’assistent potencial no és present a l’hora en punt, “perdrà la reserva” i el seu lloc serà ocupat per alguna persona que es trobi a la cua, encara que no tingui entrada,

La resta de celebracions populars als barris seran ja després de la Festa Major de Terrassa. Molts programes encara estan per tancar. L’associació de veïns de Sant Pere Nord i Diables de Sant Pere Nord faran enguany una festa conjunta. El gruix de les activitats  tindrà lloc a l’escola Joan Marquès Casals davant la necessitat de controlar l’aforament.

Publicitat
Tornen les festes majors als barris
To Top