Publicitat
Terrassa

Una persona ferida i un detingut en la primera nit de Festa Major

La primera nit de Festa Major ha acabat amb una persona ferida i una altra de detinguda en un incident produït de matinada a la zona del carrer de la Rasa i la plaça Didó.

Segons un vídeo que corre per les xarxes socials, l’agressió s’hauria produït al costat d’un dels Punts Liles i + que l’Ajuntament ha instal·lat per Festa Major, la qual cosa ha portat alguns a pensar que es tractava d’un atac homòfob o LGTBI-fóbic. No obstant això, els Mossos d’Esquadra ho han descartat.

Aquest dissabte l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, s’ha reunit amb els responsables de la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra i l’organització de la Festa Major per valorar els fets.

Segons expliquen des del Consistori, s’ha acordat continuar amb l’actuació coordinada entre cossos, previst al dispositiu de seguretat de la Festa Major d’enguany, i reforçar-lo en el cas que sigui necessari. “L’objectiu és atendre i preveure les diferents situacions que es puguin anar produint, en un format de celebració nou, condicionat per les mesures i restriccions vigents. L’objectiu, a més de preservar la seguretat als carrers de la ciutat, és el del compliment de les mesures per prevenir els contagis de Covid-19”, asseguren des de l’Ajuntament.

Alhora, Balllart ha llançat un missatge de tranquil·litat i ha recordat que “per garantir la seguretat de tots els terrassencs i terrassenques des del primer dia de festa es va incrementar un 50% la presència d’agents de la Policia Municipal al carrer”. En aquest mateix sentit, ha assenyalat que s’està treballant de forma coordinada amb els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també amb Eco-Equip, l’empresa encarregada de la neteja i recollida de residus, per assegurar el correcte desenvolupament de la festa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top