Publicitat
agressio festa major terrassa 2021 plaça didó
Terrassa

Dos detinguts per la pallissa a la plaça Didó

La víctima, un noi de 29 anys, va patir contusions i un trau al cap

Els fets van ser gravats amb mòbils

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui dos individus, un jove de 23 anys i un menor d’edat, per la seva presumpta implicació en la pallissa patida per un jove a la plaça Didó durant la passada Festa Major. El jove major d’edat és veí de Terrassa i de nacionalitat marroquina. Els dos detinguts estan acusats de delicte d’homicidi en grau de temptativa i de lesions. La víctima, un noi de 29 anys, va patir contusions i un trau al cap.

El 3 de juliol, a la plaça Didó, els autors dels fets van aprofitar que un home havia sortit d’un local per fumar una cigarreta i es trobava sol per iniciar una baralla, diuen els mossos. La víctima “va ser colpejada molt violentament“, afegeixen. Segons la denúncia de la víctima, els atacants, a més, li van robar un telèfon mòbil d’alta gamma, 890 euros en efectiu i documentació diversa.

La salvatge agressió va ser gravada per diversos testimonis. A més, al costat hi havia un punt d’informació i una bandera LGTBI, el que va generar l’equívoc que havia estat una agressió homòfoba. No era així. La parella de la víctima va explicar a aquest diari que el seu xicot va ser atacat per defensar un adolescent a qui els agressors estaven increpant.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar el grup de joves. Van fer servir declaracions de testimonis, les gravacions de la pallissa que es van fer públiques i les imatges d’algunes càmeres de seguretat per identificar cinc sospitosos. Tots ells tenen diversos antecedents per fets similars i en altres ocasions també han actuat en grups nombrosos per tal d’intimidar les víctimes. Segons la policia, “quan cal, s’hi enfronten utilitzant la violència per aconseguir endur-se tot allò que tingui valor“.

Avui els investigadors han organitzat un dispositiu policial per tal de detenir els autors en els seus domicilis. Dels cinc identificats, els mossos n’han localitzat dos, un major d’edat i un altre menor, que han estat detinguts. El menor ha passat a disposició de Fiscalia de Menors i el noi de 23 anys passarà a disposició judicial durant les properes hores. La comissaria de Terrassa afirma que la investigació continua oberta i s’esperen més detencions.

Publicitat
Dos detinguts per la pallissa a la plaça Didó
To Top