Publicitat
Terrassa

Ple híbrid pel positiu d’un regidor de l’equip de govern

El govern municipal i JxT han decidit tornar a la fórmula telemàtica per un positiu i confinaments al grup municipal de TxT i per responsabilitat davant de la 5a onada

Ple Municipal a l'Ajuntament / Nebridi Aróztegui

El grup municipal de Tot per Terrassa compta, des d’ahir dijous, amb un positiu, en Noel Duque, i 3 regidores confinades a l’espera de prova i resultats de PCR. Davant d’aquesta situació sobrevinguda i davant d’un criteri de prevenció i precaució en plena 5a onada de la COVID-19, el govern municipal va proposar a la resta de grups del ple municipal tornar a la fórmula telemàtica, tal i com s’ha fet durant tota la pandèmia.

La portaveu de Tot per Terrassa, Núria Marín, va proposar ahir “a la resta de grups de la oposició fer el ple telemàtic però no han accedit tot i la situació del 40% del grup de Tot per Terrassa. Creiem que estem en una cinquena onada de la pandèmia molt transmissible, on al màxim hem de prendre les màximes mesures de prevenció i davant d’un positiu i confinaments preventius, per responsabilitat farem el que creiem que és més assenyat.” Cal tenir en consideració que la darrera setmana, a Terrassa com arreu del país, hi ha hagut un increment molt important de contagis, incloent persones amb la pauta vacunal completada.

ERC i Junts per Terrassa també participen al ple municipal de forma telemàtica avenint-se a la situació que el grup de Tot per Terrassa ha plantejat. D’aquesta manera, únicament estan a la sala de plens els grups del PSC i Ciutadans.

Altres municipis i administracions mantenen les sessions plenàries telemàtiques.

Des de l’inici de la pandèmia al març de 2020, l’Ajuntament de Terrassa va celebrar les sessions plenàries de forma telemàtica, tornant a la presencialitat el passat mes de juny. Altres municipis com Hospitalet, Sabadell i Badalona encara mantenen des de l’inici de la pandèmia els plens telemàtics, així com altres administracions com la Diputació de Barcelona, on participen dos
diputats de la corporació municipal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ple híbrid pel positiu d’un regidor de l’equip de govern
To Top