Publicitat
Terrassa

Dona cremada en un incendi domèstic

Foc a Sant Pere Nord

Dotació de Bombers de la Generalitat
Publicitat

Una dona va patir cremades dissabte en intentar apagar el foc que s’havia declarat en el seu domicili, a Sant Pere Nord.

L’incendi va tenir lloc en un habitatge del carrer de Provença a les 21.50 hores. Un testimoni va alertar els serveis d’emergències i el cos de Bombers de la Generalitat va comissionar quatre dotacions a l’edifici, situat entre el carrer Ample i el de Roca i Roca.

Les flames es localitzaven a la cuina i s’havien originat, segons sembla, per una paella al foc. L’habitant del pis estava ferida. Segons les primeres informacions, havia sofert cremades en intentar sofocar l’incendi, que s’estenia per una cortina.La víctima va rebre atenció mèdica al lloc i després va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa. Les unitats de bombers van treballar-hi durant una hora i mitja, extingint el foc i inspeccionant l’habitatge.

Publicitat
Dona cremada en un incendi domèstic
To Top