Publicitat
Terrassa

Permís municipal per obres al clavegueram

Els particulars podran tramitar la sol·licitud a l’Ajuntament

Des d’aquest mes de juny, ja es pot sol·licitar la construcció d’escomeses particulars i la connexió a la xarxa pública de clavegueram directament a l’Ajuntament. Amb aquest nou servei, l’Ajuntament pretén facilitar a la ciutadania les connexions de les canalitzacions privades al clavegueram municipal, amb un preu més econòmic. A més, també es podrà demanar la reparació de l’existent a compte de la persona interessada i d’acord amb els preus públics vigents.

El fet d’executar aquestes obres directament, permet al Consistori controlar millor la xarxa pública de clavegueram.Per tal d’efectuar el nou tràmit, la persona interessada ha de realitzar la sol·licitud de connexió a clavegueram mitjançant la Seu electrònica o adreçant-se a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana municipal. Un cop rebuda la sol·licitud, el Servei d’Urbanització i Obra Pública Municipal es posa en contacte amb la persona sol·licitant per a concertar la visita i elaborar l’informe tècnic de l’actuació, que inclourà el cost estimat de l’obra d’acord amb els preus públics vigents. Posteriorment, un cop realitzat l’informe tècnic per part de l’Ajuntament, el servei municipal ho comunicarà a la persona interessada mitjançant correu electrònic. Per seguir endavant, la persona haurà de pagar primer el cost de l’obra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Permís municipal per obres al clavegueram
To Top