Publicitat
Terrassa

Localitzen sa i estalvi Pedro Nieto

Pedro Nieto Alonso no va tornar dijous al vespre a casa seva, a Can Palet de Vista Alegre

Pedro Nieto Alonso es troba en perfecte estat de salut.

Pedro Nieto Alonso, de 76 anys, ha estat localitzat sa i estalvi aquesta matinada de diumenge després de tres dies desaparegut. El veí de Can Palet de Vista Alegre, de 76 anys, va sortir dijous al vespre de casa seva per anar a llençar les escombraries. Anava amb el seu gos Rufo, un pastor alemany. L’animal ha aparegut també en perfectes condicions. Pedro pateix alzheimer i s’hauria desorientat. 

La història ha tingut un final feliç. Família, veïns i amics s’havien mobilitzat des de divendres, així com disset dotacions de Bombers, Mossos, Policia Municipal, Protecció Civil, Creu Roja i Voluntaris Forestals. El buscaven, fins i tot per mitjans aeris, pels camins boscosos dels voltants de casa seva.

Pedro havia caigut a un barranc i aquesta matinada alguns veïns han sentit els seus crits d’auxili. Han avisat a les autoritats, que han pogut rescatar-lo en perfectes condicions de salut. Feliç punt final a una desaparició que havia fet témer el pitjor a veïns i familiars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top