Publicitat
Terrassa

El TSJC rebutja de nou el toc de queda per a Terrassa

La ciutat continuarà sense confinament nocturn

Una nit de toc de queda a Terrassa / Arxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat la nova proposta de la Generalitat per aplicar el toc de queda a Terrassa i 61 municipis més de més de 20.000 habitants, en considerar que seria “innecessari i desproporcionat” per la reducció de contagis.

En una interlocutòria, la sala contenciosa ha tornat a refusar la proposta de l’executiu català, que divendres passat va modificar el seu criteri per demanar el confinament nocturn davant la proliferació d’aglomeracions i botellons, després que la justícia es negués a avalar la pròrroga d’aquesta restricció a 148 municipis i la fixés en 19 localitats de més de 5.000 habitants amb més 250 casos per cada 100.000 veïns.

Segons el TSJC, “part dels municipis de més de 20.000 habitants pels quals s’interessa el toc de queda no arriben a l’índex” d’incidència acumulada l’última setmana de 125 casos positius, per la qual cosa, segons la seva opinió, aplicar aquesta restricció “resultaria encara més innecessari i desproporcionat“.

Així Terrassa continuarà sense confinament nocturn, una mesura que a la ciutat es va aixecar el passat divendres, 20 d’agost, i que havia estat en aplicació des del 16 de juliol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El TSJC rebutja de nou el toc de queda per a Terrassa
To Top