Publicitat
Terrassa

El Cupó Diari de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Terrassa

Publicitat

L’ONCE ha repartit 35.000 euros a Terrassa, en el sorteig del Cupó Diari d’aquest dimarts 14 de setembre. Eva Torrejón, agent venedora dels jocs responsables de l’organització, és qui ha portat la sort a la ciutat, des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Arenys de Mar, 18.

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis personalitzats a 525 afiliats i afiliades i compta amb 119 agents venedors dels productes de joc de l’organització. Enguany, l’entitat ja ha repartit 38 milions d’euros en premis a Catalunya.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar La Paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Publicitat
To Top