Publicitat
Terrassa

Enxampat amb 34 bitllets falsos de 50 euros

L’home va quedar investigat per un delicte de falsificació de moneda i denunciat per circular sense haver obtingut mai el carnet i per tinença d’armes i estupefaents.

El material requisat durant l’actuació policial / policia municipal de Terrassa
Publicitat

La Policia Municipal de Terrassa investiga un home per un delicte de falsificació de moneda. Una patrulla el va aturar dimarts a la tarda quan circulava de forma erràtica pel carrer de Sant Tomàs. En identificar-lo, els agents van comprovar que no havia obtingut mai el permís de conduir i que constava com a implicat en una trama de bescanvis i permisos de conduir fraudulents desmuntada aquest mateix any. A més, durant l’escorcoll del vehicle els agents van trobar una defensa extensible, una cigarreta tipus porro, una peça d’haixix, una balança de precisió i 34 bitllets de 50 euros falsos.

Publicitat
To Top