Publicitat
Terrassa

Illa es reuneix amb els veïns de Ca n’Anglada

El líder socialista ha tornat al barri després de la seva visita el maig

El líder socialista durant la seva visita al barri / PSC

El líder del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha tornat aquesta setmana a Terrassa. El socialista es va reunir dimarts a la tarda amb veïns i comerciants de Ca n’Anglada i va passejar per la zona nord per comprovar personalment les queixes i demandes dels residents a aquesta zona de la ciutat.

És la segona vegada en poc temps que Illa acudeix a Ca n’Anglada. A mitjans de maig, el líder socialista ja va visitar el barri acompanyat de la diputada terrassenca al Parlament Eva Candela i el primer secretari del PSC de Terrassa, Alfredo Vega. Aleshores, Illa va demanar un pla integral per a Ca n’Anglada i es va comprometre a tornar-hi al cap d’un temps.

Aquest dimarts, el cap de l’oposició a Catalunya va tornar de visita al barri acompanyat també per Candela i Vega. L’exministre de Sanitat espanyol es va reunir amb representants de les entitats veïnals i amb diferents comerciants, que van exposar-li els projectes que formen part de la Taula de Futur del barri.

Segons asseguren des del grup municipal socialista, Illa va constatar la necessitat d’impulsar-hi plans de transformació social i urbanística i “es va posar a disposició dels veïns per traslladar els assumptes que siguin necessaris al Govern de la Generalitat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top