Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58, l’AP-7 i la B-30

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0, al 4,5, a Montcada i Reixac, cap a Barcelona, on s’ha obert el carril Bus-VAO per a tothom excepte els camions de més de 7,5 tones, i del 9,5 al 12, a Sabadell, cap a Barcelona. En sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 6,5 al 2,5, a Ripollet, cap a Terrassa.

A la B-30 sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona, i en sentit nord, del quilòmetre 10 al 9, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona.

A l’AP-7 sentit sud hi ha retencions del quilòmetre 147 al 145, també a Barberà del Vallès, cap a Tarragona. .

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies també circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Segle XX i Concili Egarenc de l’L9 estan fora de servei per obres. Els autobusos circulen per la carretera de Montcada i fan servei a les parades Terrassa Industrial i Col·legi (L1 i L4) direcció Rambla d’Ègara.

TGO informa de normalitat en el servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també circulen amb normalitat.

Publicitat
To Top