Publicitat
Terrassa

Nou calendari solidari de la policia de Terrassa

El cos local desenvolupa activitats solidàries des de fa anys

Presentació dels calendaris a l'Hospital de Sant Joan de Déu
Publicitat

Representants de l’associació “Policías por y para los valientes” han presentat aquest migdia a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el Calendari Solidari de la Policia Municipal de Terrassa per a l’any 2022. La trobada ha tingut lloc a l’Hospital Sant Joan de Déu i ha comptat amb l’assistència del regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero; de la regidora de Salut, Mónica Polo; i una representació del centre sanitari. Demà dissabte, a les 12 hores, Rivero participarà en l’acte de presentació del calendari que se celebrarà a les sales Cinesa de Parc Vallès.

Publicitat
Publicitat
Nou calendari solidari de la policia de Terrassa
To Top