Publicitat
Terrassa

Nou punt d’orientació itinerant al districte 6

Publicitat

Les entitats del districte 6 s’han unit per posar en marxa un nou projecte d’acció comunitària: el Punt d’orientació D6, un dispositiu itinerant que a partir del dilluns vinent i fins a finals d’any recorrerà els diversos barris de la zona amb la intenció de donar més visibilitat al teixit associatiu del districte i que la ciutadania conegui els recursos disponibles al seu entorn.

El servei és totalment gratuït i està obert a tothom que vulgui informar-se de les activitats socioculturals que s’organitzen al districte o que necessiti suport a l’hora de fer tràmits diversos. Estarà actiu els dilluns, de les 10 a les 13 hores, al local de l’Associació de Veïns de Sant Llorenç; els dimarts, de les 19 a les 20 hores, a l’Esplai Diari Ègara; els dimecres, de les 10 a les 13 hores, al Casal Cívic de Can Tusell; els dijous, de les 10.30 a les 12 hores, al Centre Juvenil de les Arenes, i de les 18.30 a les 20 hores, al local de l’associació de veïns del barri; i els divendres, de les 10 a les 12 i de les 19 a les 20 hores, al Centre Cívic de Sant Pere Nord.

Publicitat

El projecte està organitzat per l’Esplai La Fàbrica, la Colla Jove de Sant Llorenç, l’Esplai Diari Ègara, les associacions de veïns d’Ègara, Sant Pere Nord, les Arenes i Can Tusell, el Cap Nord, l’AFA de l’escola Font de l’Alba, l’associació Niños Desaparecidos Riada 1962 i l’escola Sant Llorenç del Munt. Hi participen, però, més de 60 entitats del districte.

Publicitat
To Top