Publicitat
Terrassa

Homenatge al professor i sindicalista Enric Cama

L’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme reconeix la lluita antifranquista i per la recuperació de la memòria històrica

Enric Cama, dissabte a la seu de CCOO de Barcelona, en rebre l'homenatge.

L’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme va reconèixer dissabte el compromís del professor d’història, militant del PSUC i ICV i sindicalista terrassenc Enric Cama amb la lluita antifranquista, per la recuperació de la memòria històrica, i pel seu treball com a cronista al butlletí “Catalunya Resistent”.

L’homenatge va agafar per sorpresa a Cama, que dissabte presentava el seu llibre “Una esperança permanent”. Ho feia en el marc de la primera assemblea presencial en pandèmia de l’Associació Catalana d’Expresos Antifranquistes, a la seu de CCOO a la Via Laietana de Barcelona. El llibre recull dues dècades d’editorials al butlletí de l’associació.

Cama apel·la a “l’esquerra i a les forces progressistes a estar vigilants, a no perdre el sentit de la unitat” davant la involució neofeixista i xenòfoba

Cama va rebre una placa de reconeixement, després de pronunciar un discurs compromès i emotiu en la presentació del seu llibre. El professor va fer una crida a defensar les conquestes democràtiques i de drets “davant els intents involucionistes, neofeixistes i xenòfobs” i va apel·lar a “l’esquerra i a les forces progressistes a estar vigilants, a no perdre el sentit de la unitat”. En moments com l’aquest, va dir, “l’equidistància és una gran trampa”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge al professor i sindicalista Enric Cama
To Top