Publicitat
Terrassa

La Diada del Xumet més divertida amb el Drac de Terrassa

La Diada també ha anat acompanyada de jocs de taula, tallers de dibuix i regals i sorpreses

Un pare i un nen entregant el xumet al Drac de Terrassa / Lluís Clotet

Després d’un any en blanc, la Diada del Xumet ha tornat a Terrassa coincidint amb els 40 anys del Drac de Terrassa, figura clau de la cultura popular de la nostra ciutat. Famílies egarenques amb infants s’han aplegat a la plaça Vella durant tot el dia per veure el famós Drac que tanta emoció crea als més petits, i per entregar el xumet definitivament a aquells nens que ja deixen de ser nadons. A canvi del xumet, el Drac regalava un regal sorpresa diferent a cada infant.

Donar el xumet és un pas molt important per als nens petits, perquè significa fer-se gran“- ha comentat en David Salazar, cap de Colla del Drac de Terrassa- “Ens fa molta il·lusió formar part d’aquest pas i ensenyar el Drac a tots els nens i nenes que els agrada, fomentant també que els coneguin la cultura popular terrassenca des de ben petits”.

L’entrega del xumet, però, no és la única activitat de la Diada. Tallers de dibuix ambientats en el Drac de Terrassa, paradetes de regals i sorpreses i jocs de taula, com un joc de l’oca gegant, han causat sensació entre els assistents. Nens i nenes han gaudit de la Diada amb somriures d’orella a orella, que han causat la satisfacció dels pares i mares: “Al meu fill petit li encanten els dracs, i volia veure sí o sí el Drac de Terrassa. S’han de fer més activitats com aquestes a la ciutat” ha comentat la Marta, mare de tres nens petits.

La Diada ha començat a les 10 hores del matí i dura fins les 20 hores del vespre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Diada del Xumet més divertida amb el Drac de Terrassa
To Top