Publicitat
Terrassa

Troben 19 gossos en males condicions en un hort

El responsable de la finca va ser denunciat

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal va decomissar 19 gossos en males condicions en una intervenció realitzada dilluns en un hort de Can Boada.

A les 16.40 hores, dues dotacions de la Policia Municipal van acudir a l’hort, situat al camí de Can Boada després que un testimoni informés que s’hi criaven gossos de forma il·legal. Quan els agents van arribar al lloc hi van localitzar un total de 19 gossos “en estat deficient de salut, sense aigua ni menjar“, diu la policia. Els animals van ser decomissats i traslladats al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD).

Els agents van identificar també el responsable de la finca i van interposar denúncia per mantenir els animals sense exercir la vigilància apropiada “i en instal·lacions i condicions higienicosanitàries no adequades”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben 19 gossos en males condicions en un hort
To Top