Publicitat
vaga maquinistes renfe estació del nord
Terrassa

Caos a Rodalies per “l’incompliment” dels serveis mínims de la vaga

La companyia assegura que alguns maquinistes que haurien d’haver anat a treballar no ho han fet

Passatgers esperant a l'estació del Nord de Terrassa / Ander Zurimendi

Els usuaris del servei de Rodalies a Catalunya, entre ells, els de les línies R4 i R12, que passen per Terrassa, estan patint aquest matí diversos retards, provocats per la vaga de maquinistes convocada. Renfe comunica que el servei s’està prestant amb alteracions dins dels serveis mínims establerts. La companyia ho atribueix a l’incompliment per part d’alguns maquinistes, que assegura que no s’han presentat al lloc de feina.

Renfe ha assegurat que es pronunciarà “amb tota la duresa possible” contra la postura d’aquests treballadors i s’ha mostrat convençuda que es tracta d’una acció deliberada. Davant d’això, està estudiant quines mesures prendre contra aquests maquinistes. La companyia ha considerat que la vaga convocada per Semaf és “absolutament injustificada”.

Trens aturats a l’estació del Nord de Terrassa / Ander Zurimendi

Renfe ha demanat disculpes a les persones afectades per la vaga del sindicat de maquinistes i ha insistit que la posició dels seus dirigents és “inadmissible”. L’aturada està convocada pels dies 30 de setembre, 1, 4, 5, 7, 8, 11 i 12 d’octubre. El Departament d’Empresa i Treball ha establert uns serveis mínims del 85%.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Caos a Rodalies per “l’incompliment” dels serveis mínims de la vaga
To Top