Publicitat
Terrassa

Vega i Melgares deixen la Diputació

El socialista serà substituït per l’alcaldessa de Rubí i la de Tot per Terrassa, per Rosa Boladeras

El pimer secretari del PSC local, Alfredo Vega / arxiu

El primer secretari del PSC a Terrassa, Alfredo Vega, ha presentat la renúncia al càrrec que ostenta a la Diputació de Barcelona. El també portaveu del grup municipal socialista ha donat a conèixer la seva decisió aquesta setmana durant el ple de setembre de la institució.

L’exalcalde de Terrassa va entrar al govern de la Diputació, encapçalat per Núria Marín, el 2019, com a president d’una de les nou àrees de gestió de l’executiu: Educació, Esports i Joventut. El ple de la Diputació ha aprovat sol·licitar a la Junta Electoral Central el nomenament d’Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí, com la seva substituta.

“Han sigut dos anys difícils i de vegades dolorosos per la pandèmia, però ha estat una experiència inoblidable tant a nivell personal com polític”, va dir Vega en el seu discurs de comiat.

Una altra edil terrassenca, Lluïsa Melgares, també deixa la institució. Com ja va anunciar Diari de Terrassa, la tercera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, ha presentat la seva renúncia com a diputada després de ser nomenada a principis de setembre nova portaveu de l’executiu municipal.

Rosa Boladeras, regidora de Cultura, assumirà la representació del grup Tot per Terrassa al ple de la Diputació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vega i Melgares deixen la Diputació
To Top