Publicitat
Terrassa

L’Ateneu Candela fa 20 anys

Dissabte vinent ho celebrarà al carrer de Montserrat

Interior de l'Ateneu Candela / NEBRIDI ARÓZTEGUI
Publicitat

Dues dècades d’efervescència social i cultural. Ja fa vint anys que l’Ateneu Candela va començar a caminar. Aquest centre social autogestionat, instal·lat en una antiga nau industrial del Centre, celebrarà l’aniversari el proper dissabte amb un seguit d’activitats que tindran lloc al carrer de Montserrat 136, davant de la seu del local.

El programa d’actes s’iniciarà a les 17 hores amb narració de contes, taller i racó de lectura “Al pot petit hi ha la bona confitura”, a càrrec de Sara Fuente i el Grup Còdol. A les 18.30 començarà una xerrada-debat sobre l’autogestió comunitària, titulat “Teixits comunitaris i lluites: autoorganitzar-nos avui!”, amb la participació de La Ciutat Invisible, l’Ateneu Popular de Nou Barris, La Raposa del Poble Sec, el Centre de Creació Artística El Corralito i el propi Ateneu Candela.

Publicitat

Les activitats continuaran a les 20 hores amb un recital poètic d’Edicions Poncianes, amb Enric Casasses i Guim Valls. A les 20.45 es lliurarà el premi “Tú sí que em representes” a un col·lectiu de Terrassa destacat per la seva feina per la ciutat. A les 21 hores tindrà lloc al carrer de Montserrat un sopar a la fresca amb música de Savamala DJ Set, “amb sintetitzadors, beats electrònics i veus en directe”.

Després, a les 22 hores, Judit K. i Lysmorke oferiran un concert per acomiadar la festa. L’Ateneu Candela integra la Llibreria Synusia, El Cafè del Candela, Communia, L’Embarral i La Tija Edicions. L’entrada als actes de celebració és lliure “i respectant totes les mesures de seguretat“, diuen els responsables de l’ateneu.

Publicitat
L’Ateneu Candela fa 20 anys
To Top