Terrassa

La UPC fa revisions visuals a la plaça Vella

Celebració del Dia M

El Centre Universitari de la Visió (CUV) del campus de la UPC a Terrassa celebra avui el Dia Mundial de la Visió amb diferents activitats. Una de les més destacades és l’obertura de carpes a la plaça Vella per fer revisions de la vista de manera gratuïta als terrassencs que ho desitgin. L’atenció ha començat cap al migdia amb professors i estudiants que ja acaben la carrera i de seguida s’ha fet una fila de gent interessada per la visita.

Maria Bel, de 21 anys, alumna del graduat d’Òptica, ha manifestat que “és un dia molt especial perquè estem a peu de carrer i et permet tenir un contacte de prop amb les persones i aplicar els coneixements que hem après a la facultat”. Natàlia Bonilla, de la mateixa edat i del mateix curs, ha afegit que “hem de ser conscients que la visió és essencial i sobretot els joves que es passen els dies a les pantalles”.

Publicitat

A la cua no hi havia de moment gent jove i si adults. Josep Duran ha elogiat la iniciativa del CUV de la UPC. “Que em puguis fer una revisió ocular al carrer i sense cap cost és un luxe”. En Josep ha explicat que porta ulleres per llegir i que fa quatre o cinc anys que eren les mateixes. “Crec que poder ja deu tocar un canvi de vidres”. Josepa Casasayas també esperava torn. “Ja fa dies que he d’anar a fer la revisió i en passar per aquí, ho he vist, i aprofitaré. Fa molts anys que porto ulleres, però també fa temps que no vaig a l’oftalmòleg. És una oportunitat per saber si necessito més graduació o no”.

El CUV de la UPC celebra el Dia Mundial de la Visió a la plaça Vella des de l’any 2009 posant les carpes i fent revisions oculars. Aquest any també ha desplegat una intensa campanya informativa amb pòsters que expliquen la tasca solidària que fan així com les mesures de prevenció que cal prendre per una bona salut visual.

Publicitat
La UPC fa revisions visuals a la plaça Vella
To Top