Terrassa

Trànsit dens a la C-58, l’AP-7 i la B-30

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0,5 al 4,5, a Montcada i Reixac, i de l’11 al 15, a Sabadell, cap a Barcelona. En sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, cap a Sabadell, i del 4 al 0, on hi ha un carril tallat per un accident a Montcada i Reixac.

A l’AP-7 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 153 al 155, a Sant Cugat del Vallès, cap a Girona, per un accident amb vehicles al voral. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 148 al 141, a Barberà, cap a Tarragona.

A la B-30 sentit sud, hi ha retencions del quilòmetre 10 a l’11,2, també a Barberà, cap a l’enllaç amb la C-58.

Publicitat

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst.  Els de l’R4 i l’R12 també, segons indica l’operador.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Segle XX i Concili Egarenc de l’L9 estan fora de servei. Els autobusos circulen per la carretera de Montcada i fan servei a les parades Terrassa Industrial i Col·legi (L1 i L4) direcció Rambla d’Ègara.

TGO informa de normalitat en el servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

Publicitat
To Top