Publicitat
Terrassa

Creu Roja reconeix les tasques de Terrassa durant la Covid-19

L’acte d’agraïment tindrà lloc a les 17:30 hores d’avui al Teatre Principal

L’acte vol posar en valor l’esforç dels representants de l’Administració, polítics, empreses i personal voluntari

Durant la pandèmia, totes les esferes de la societat van estar sotmeses a un gran trasbals. La nostra ciutat també va patir-ne els efectes, però tot i així no va deixar de lluitar per sobreviure al context de crisi sanitària, social i econòmica a causa de la COVID-19 que encara es pot sentir actualment.

Per a reconèixer les tasques que Terrassa va realitzar durant la dura època, la Creu Roja ha volgut organitzar un acte d’agraïment a la ciutat amb el nom “Gràcies, Terrassa”.
La Institució vol posar en valor el suport, la confiança, el treball i l’esforç de les persones convidades, que davant d’una situació d’incertesa van facilitar l’adaptació de tota l’activitat de l’organització.

L’acte tindrà lloc aquesta tarda al Teatre Principal a les 17:30 hores, i comptarà amb les autoritats corresponents de l’Administració, representants dels partits polítics, alcaldes i alcaldesses dels municipis de la zona, membres del Consell Assessor del Pla de Protecció Civil, representants del Consell Comarcal del Vallès Occidental, personal voluntari i personal treballador de la Creu Roja, així com també representants de les empreses i col·laboradors que van dipositar la seva confiança en la Institució durant el 2020 i especialment en l’època de pandèmia.

Durant l’acte es farà menció especial a representants de les empreses i col·laboradors que es van implicar amb la Creu Roja, ja sigui de forma econòmica, presencial o de forma puntual. La Institució ha afirmat que, gràcies a tots aquells que van donar suport a la Creu Roja en tot moment, “es va poder donar resposta a les necessitats de la població i es va poder seguir desenvolupant la tasca humanitària”.

A l’acte també hi assistiran Marià Gallego, President Local de Creu Roja a Terrassa, Lidia Lanuza, Presidenta Provincial de Creu Roja a Barcelona, i Josep Quitet, President Autonòmic de Creu Roja a Catalunya. A més, comptarà amb actuacions musicals a càrrec de Noelia Ayestarán, amb veu i guitarra, Óscar García, al piano, i membres del grup “Blacktucada”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Creu Roja reconeix les tasques de Terrassa durant la Covid-19
To Top