Publicitat
Terrassa

Afectacions al servei d’FGC per la renovació de les vies

La línia Barcelona-Vallès patirà modificacions els dos pròxims caps de setmana per la renovació de la via entre les estacions de Les Tres Torres i Sarrià

L'estació d'FGC a Sarrià / FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) instal·larà noves vies per millorar la fiabilitat de les circulacions entre les estacions de Tres Torres i Sarrià, en la línia Barcelona-Vallès, la qual cosa afectarà el servei els dos caps de setmana vinents.

Segons ha informat l’empresa, els treballs consisteixen en la instal·lació en aquest tram de 378 metres de noves vies en placa formigonada per millorar la fiabilitat i la capacitat de resposta davant possibles incidències en el servei. Començaran dissabte 23 d’octubre, s’allargaran fins al febrer del 2022 i tindran afectacions en el servei durant dos caps de setmana del mes d’octubre, el 23 i 24 i el 30, 31 d’octubre i 1 de novembre.

El dissabte 23 i el diumenge 24 d’octubre les línies L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda romandran fora de servei. Els trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell pararan a totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i cobriran així el servei de les estacions de l’L6.

Per la seva banda, els usuaris de l’L12 hauran d’utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 del NitBus.

El dissabte 30 i el diumenge 31 d’octubre, així com el dilluns 1 de novembre, hi haurà un servei alternatiu per carretera amb autobús entra les estacions de la Bonanova i Sarrià, mentre que els trens que circulin entre les estacions de la Bonanova i Plaça Catalunya modificaran els seus horaris habituals. La línia L12 Reina Elisenda estarà fora de servei i els usuaris hauran de tornar a utilitzar l’autobús 68 i la línia N7 del NitBus.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Afectacions al servei d’FGC per la renovació de les vies
To Top