Publicitat
policia
Terrassa

Un vehicle fa caure un fanal

Tres accidents en poques hores a l’avinguda del Vallès

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

Un vehicle va impactar amb un fanal i el va tombar aquest dimarts a l’avinguda del Vallès en el que va ser un dels tres accidents de trànsit ocorreguts en aquesta artèria de Terrassa en poques hores.

A les 16.30, el sistema 112 va informar la Policia Municipal d’un accident de trànsit a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu de las Angustias, al barri de Ca n’Anglada. Dues unitats de la Policia Municipal van acudir al lloc i van comprovar que un vehicle havia col·lidit contra un fanal i l’havia fet caure a la calçada. Els agents van atendre el conductor, que no va requerir ser assistit pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i van realitzar les gestions per activar Egarvia per tal de retirar el vehicle i el fanal de la via. L’empresa responsable de l’enllumenat públic també va ser alertada per fer les reparacions pertinents de la instal·lació. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat també es van desplaçar a la zona, sobretot per ajudar en la neteja del tram afectat.

Unes hores abans, a les 10.46, la policia havia rebut una altra comunicació del SEM sobre una incidència de trànsit, aquesta vegada amb una persona ferida, a l’avinguda del Vallès. Aquest accident, entre una motocicleta i un turisme, va tenir lloc a l’encreuament amb l’autopista C-58. Una unitat de la Policia Municipal es va presentar en el tram citat i va fer tasques de regulació de la circulació mentre personal sanitari atenia el motorista ferit, que va ser traslladat als serveis d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El tercer accident a l’avinguda del Vallès s’ha produït a les 7.40 i també ha estat un xoc entre una moto i un turisme. La víctima, el motorista, un home de 35 anys, es queixava de dolor abdominal i en una espatlla, segons les primeres informacions, i ha estat traslladat a MútuaTerrassa.

Per altra banda, la conductora d’un patinet elèctric va resultar ferida aquest dimarts, a les 7.25, en una col·lisió amb un turisme a la carretera de Matadepera, al costat de la plaça de l’Aigua. La policia va activar el SEM i la conductora va ser evacuada a Mútua. Al mateix hospital va ser atès,a  les 20 hores de dimarts, un ciclista ferit en un accident amb un turisme ocorregut al carrer dels Jocs Olímpics, amb el carrer dels Voluntaris.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un vehicle fa caure un fanal
To Top