Publicitat
Terrassa

Dos ferits en accident de moto al Centre

Tall de trànsit al carrer de Topete

Ambulància del SEM

Un accident de moto va deixar dos ferits dimecres al matí al carrer de Topete, al Centre. El conductor i la seva acompanyant van ser atesos a l’hospital Universitari MútuaTerrassa.

El sistema d’emergències 112 va avisar la Policia Municipal a les 7.20 hores. Algún havia alertat d’un xoc entre un turisme i una motocicleta a la intersecció del carrer de Topete amb el de Sant Quirze. Les primeres comunicacions parlaven de dos ferits.

Les unitats policials que es van dirigir a la citada zona del Centre van confirmar els fets: un cotxe i un vehicle de dues rodes havien xocat a la cruïlla. Es va activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’encreuament va quedar tallat a la circulació. La policia va desviar el trànsit pel carrer de la Torre i el carrer de Serrano, i va donar avís a TMESA per canviar el recorregut dels autobusos municipals.

El motorista i l’acompanyant van ser atesos per personal sanitari, que el va traslladar uns metres, fins el servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La circulació de vehicles al carrer de Topete es va restablir a les 8.06.

Publicitat
Dos ferits en accident de moto al Centre
To Top