Publicitat
ambulancia
Terrassa

Treballador ferit per una grua

Accident laboral a Sant Pere

Dotació del SEM

Un treballador ha resultat ferit avui en un accident laboral a Terrassa. L’operari ha rebut l’impacte del ganxo d’una grua quan treballava en una obra al barri de Sant Pere, segons han informat fonts dels serveis d’emergències.

L’accident ha tingut lloc al carrer de Sal·lari a les 12.15 hores. Un responsable de l’obra ha contactat amb els serveis d’emergències per comunicar l’accident. El treballador estava atordit pel cop d’una grua. Personal sanitari del SEM ha acudit al carrer de Sal·lari per atendre l’obrer ferit. No ha transcendit el seu estat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Treballador ferit per una grua
To Top