Publicitat
bombers
Terrassa

Un foc obliga a evacuar 150 persones al CN Terrassa

Incendi en una sala de transformadors

Dotació de Bombers de la Generalitat

Un incendi en una habitació de transformadors elèctrics va fer saltar les alarmes aquest disssabte passat a les instal·lacions del CN Terrassa, a l’avinguda de l’Abat Marcet. Els bombers van evacuar 150 persones, entre esportistes i públic, i van confinar uns 30 treballadors del club. L’incendi no va causar ferits ni intoxicats, però sí un considerable rebombori. Bombers de la Generalitat va destinar al recinte esportiu vuit dotacions.

Els avisos van arribar als serveis d’emergències a les 20.08. Una fumera s’escampava per una part del recinte. L’origen es trobava en una habitació de transformadors elèctrics, en un extractor situat sota la piscina olímpica

Les unitats de bombers van confinar en lloc segur uns 30 treballadors, els que es trobaven més a prop del focus de l’incendi, i van desallotjar la resta de les instal·lacions, inclosos vestidors. Unes 150 persones, entre esportistes (s’havia disputat feia uns minuts un partit de waterpolo femení i es disputava un altre de categories inferiors) i públic, van haver d’abandonar el recinte, seguint les instruccions de prevenció dels bombers i els protocols de seguretat.

Els efectius del cos d’emergències van localitzar l’origen de l”incendi i el van apagar amb extintors. Després van revisar el transformador, d’alta tensió. Segons les primeres informacions dels serveis d’emergències, l’incendi es va generar en uns papers a dins de la sala de transformadors elèctrics i el sistema d’extracció va escampar la fumera. Una de les unitats de bombers, la que més temps va romandre en el recinte, va treballar-hi durant gairebé dues hores.

El fum va afectar la instal·lació, però, segons el club, entre dissabte i diumenge l’extractor afectat va ser  reparat i l’entitat va tornar a funcionar “al 100 x 100”, ha assegurat un portaveu del CN Terrassa.

Publicitat
Un foc obliga a evacuar 150 persones al CN Terrassa
To Top