Publicitat
Terrassa

Miki Núñez defensa Terrassa en una polèmica a l'”Està passant” de TV3

El col·laborador del programa, Marc Giró, va dir al cantant terrassenc que: “A Terrassa no hi has de tornar absolutament per res”. 

El cantant terrassenc Miki Núñez ha estat protagonista d’una escena humorística i alhora polèmica al programa Està passant de TV3, on va participar aquest dilluns 29 de novembre. El programa, dirigit per Toni Soler, es caracteritza pel seu to satíric. El col.laborador, Marc Giró, es va fer un embolic al programa de dilluns amb la pregunta que va fer a Miki Núñez sobre Terrassa en una de les seves seccions i la nostra ciutat va acabar esdevenint el tema principal de la nit.

A la secció de Giró, diverses persones van fer-li arribar un vídeo amb preguntes. El cantant terrassenc li va preguntar si podia seguir anant al poble ara que és famós, i el col·laborador del programa va entendre que es referia a si podia tornar al poble d’on viu. Toni Soler i Jair Domínguez, periodista, van informar-lo que el cantant és de Terrassa, la tercera ciutat més gran de Catalunya. En aquest moment, Giró va esclatar de riure i va dir a Núñez que: “A Terrassa no hi has de tornar absolutament per res”. 

Al vídeo humorístic publicat a les xarxes socials també es pot veure com, durant el seu discurs humorístic, Giró afegeix que els famosos van a poblets com Cadaqués o Puigerdà i que amb els diners que ha cobrat Núñez podria comprar Terrassa i tots els seus habitants (220.000). El cantant terrassenc, però, va defensar la nostra ciutat fins al final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top