Publicitat
Terrassa

Esfondrament a Ferrocarrils

esfondrament fgc ferrocarrils esllavissada

Part del mur de contenció de la Rambleta del Pare Alegre ha caigut sobre la via. FGC ha interromput el servei entre Terrassa Nacions Unides i Sant Cugat

Tram on ha tingut lloc l'esllavissada / Lluís Clotet

Un esfondrament al túnel de Ferrocarrils a la Rambleta del Pare Alegre ha interromput a quarts de cinc d’aquest divendres el trànsit ferroviari d’aquesta infraestructura. Part del mur de contenció situat just davant l’entrada del túnel i la catenària han caigut sobre la vida.

En una resposta a un usuari, Ferrocarrils de la Generalitat ha informat de manera succinta “d’una avaria” que ha obligat a interrompre el servei entre Sant Cugat i Terrassa. Més tard, ha confirmat una esllavissada.

/ Lluís Clotet

Els usuaris d’un tren que venia de Barcelona han sentit un fort soroll i després han vist una part del túnel enfonsada. Bombers de la Generalitat ha activitat sis dotacions per revisar la zona entre les Fonts i Terrassa. Protecció Civil informa que no consten ferits. I és que en el moment en què ha tingut lloc l’esllavissada no hi havia cap tren circulant per la zona.

El servei de trens de la línia S1 de FGC es troba interromput entre Sant Cugat i Terrassa, tot i que sí que funciona en forma de metro entre les estacions de Terrassa Rambla, Terrassa Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides.

esfondrament fgc ferrocarrils esllavissada

/ Lluís Clotet

El servei de trens entre Plaça Catalunya i Sant Cugat funciona fora del seu horari habitual i entre Sant Cugat i Nacions Unides hi ha un servei alternatiu per carretera.

El material esllavissat ocupa les dues vies, i de moment no hi ha previsió de restabliment del servei.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top