Publicitat
Terrassa

Llum, música i color a la Seu d’Ègara

La plaça del Rector Homs acollirà la tarda-nit de l’11 de desembre una lightmob experience consistent en pintar amb llum una fotografia mitjançant llarga exposició

L'activitat es durà a terme davant de la Seu d'Ègara

La plaça del Rector Homs acollirà la tarda-nit del dia 11 de desembre una “lightmob experience” consistent en pintar amb llum una fotografia mitjançant llarga exposició.

L’Ajuntament de Terrassa ha inclòs en la programació d’aquest Nadal la creació d’una obra lumínica amb art, llums, música i colors en què es compta amb la participació de la ciutadania. L’esdeveniment, una lightmob experience anomenada «Pintem amb llum el Nadal!», tindrà lloc el dissabte dia 11 de desembre, entre les 19 i les 23 h, a la plaça del Rector Homs.

L’activitat, basada en el “lightpainting”, consistirà en la creació col·laborativa d’una obra artística a partir de diversos tipus de llums, mitjançant una fotografia de llarga exposició i una càmera instal·lada en alçada. El llenç serà la pròpia plaça del Rector Homs, un dels llocs més emblemàtics i històrics de la ciutat que conforma l’avantsala de la Seu d’Ègara.

La creació resultant es projectarà en directe a la façana de l’Església de Sant Pere, per tal que el públic pugui veure en directe els efectes visuals de les seves accions. L’esdeveniment es durà a terme amb la direcció artística dels “lightpainters” internacionals Frodo DKL i Sfhir i proposa una acció plena de creativitat. El públic participant disposarà d’una llanterna que usarà com a pinzell de llum seguint les indicacions de l’equip artístic. El resultat serà una obra feta en col·laboració entre l’equip artístic expert i la ciutadania participant per pintar amb llum el Nadal a Terrassa. L’acció es repetirà a les 19, 20 i 21 hores.

Publicitat
Llum, música i color a la Seu d’Ègara
To Top