Publicitat
Terrassa

Motorista ferida a l’avinguda del Vallès

Xoc de dos vehicles al polígon de Can Parellada

Personal sanitari va atendre la víctima

Un accident de trànsit va deixar aquest dijous a la tarda una persona ferida. Es tracta d’una motorista que va patir lesions en un xoc amb un turisme a l’avinguda del Vallès, al polígon industrial de Can Parellada.

Una trucada va informar la Policia Municipal a les 19 hores: dos vehicles havien xocat a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn. Una dotació policial va comprovar els fets: en l’accident estaven implicats un turisme i una motocicleta i la conductora del vehicle de dues rodes estava ferida. El pronòstic de les les lesions semblava lleu: la víctima va ser atesa per personal sanitari, però no va es va requerir el seu trasllat a un hospital.

Publicitat
Motorista ferida a l’avinguda del Vallès
To Top