Publicitat
Terrassa

Accident a la Ronda de Ponent de Terrassa

Un cotxe s’ha saltat un semàfor i ha causat un accident amb dos vehicles més. Els Serveis d’Emergències han hagut de desmuntar el cotxe més afectat per treure el copilot

El cotxe més afectat a l'accident de Ronda de Ponent / Míriam González

Fa aproximadament una hora, en la tarda d’aquest diumenge 5 de desembre, un accident automovilístic ha afectat tres cotxes a la Ronda de Ponent, a Terrassa. A primera vista, sembla ser que un dels cotxes s’ha saltat un semàfor i ha causat un accident amb dos vehicles més.

Els Serveis d’Emergències Municipals (SEM) han acudit al lloc dels fets i han hagut de desmuntar un dels cotxes, el més afectat dels tres i que ha rebut l’impacte del cotxe que s’ha saltat el semàfor, per tal de treure el copilot, un noi que s’havia quedat atrapat dins del vehicle. La família de l’accidentat ha arribat al lloc just quan el noi ja era dins l’ambulància.

El conductor del cotxe esmentat ha pogut sortir sol del vehicle, amb el seu propi peu. Sembla ser que els presents dins dels altres dos cotxes no presenten ferides greus.

L’usuària terrassenca Míriam González (a l’Instagram @miriaamgonzalez9) ha informat a Diari de Terrassa a través d’aquesta xarxa social de l’accident.

accident ronda de ponent terrassa

A l’esquerra i a la dreta, els cotxes afectats. Al centre, l’ambulància dels Serveis d’Emergències Municipals. Foto: Míriam González

Publicitat
To Top