Publicitat
Terrassa

L’alcalde activa el Pla d’Emergència Municipal en alerta per vent a Terrassa

Es preveu un risc alt de fortes ventades fins a les 19 hores d’avui

Forts vents a Terrassa / Nebridi Aróztegui

ACTUALITZACIÓ. Fa una hora els forts vents que assetjaven Terrassa han disminuït i Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal.


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat en alerta el Pla d’Emergència Municipal davant els forts vents d’avui a la ciutat. Atenent els avisos enviats pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), i d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, l’alcalde ha activat aquest migdia l’alerta en resposta a les incidències produïdes pel vent i en previsió de les que es puguin produir.

El moment de màxima intensitat de vent a la comarca es preveu que sigui avui diumenge 5 de desembre fins a les 19 hores, quan el nivell de perill serà, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, moderat. El CECAT va activar ahir el pla especial d’emergències per risc de vent (VENTCAT) en fase d’alerta a tota Catalunya.

Publicitat
L’alcalde activa el Pla d’Emergència Municipal en alerta per vent a Terrassa
To Top