Publicitat
Terrassa

Bombers han hagut d’actuar davant del perill moderat de vent

Bombers han hagut de dur a terme diverses actuacions des de primera hora d’aquest dimecres

La ventada intermitent que afecta la ciutat de Terrassa ha motivat diverses trucades al 112. Des de primera hora del matí, els Bombers han dut a terme diverses sortides. A les 9 hores, han evitat que caigués una planxa d’alumini a la plaça de Ca n’Anglada. A les 11.15, al número 83 del passatge de Calaf, una altra dotació de Bombers s’ha encarregat d’unes grans planxes d’alumini que amenaçaven també de caure. Un quart d’hora després, al número 155 del carrer Badrina, la força del vent ha fet caure un puntal d’un edifici en obres.

Durant aquest dimecres, el vent deixa sentir el seu so. Bufa per moments en ratxes d’entre 60 i 80 quilòmetres per hora. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya ha activat el pla #VentCat. A la nostra comarca el perill serà moderat fins a la 1 de la matinada del dimecres al dijous. Els carrers de la ciutat presenten un constant ball de fulles i papers. Els tendals d’alguns edificis piquen amb força contra la paret. La situació, per ara, sembla sota control.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que prengui les mesures de seguretat habituals en aquestes circumstàncies. A casa, cal tancar i assegurar portes, finestres i tendals. I s’ha d’anar amb molt de compte amb els objectes que es deixen a les terrasses o als balcons per tal d’evitar que es precipitin al carrer. A l’exterior, cal vigilar l’arbrat i el mobiliari urbà. Si se surt a l’aire lliure, convé evitar parcs, jardins i zones boscoses. I a l’hora de conduir, cal fer-ho amb precaució, ja que hi poden haver obstacles a l’asfalt.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top