Publicitat
Terrassa

Retenció a l’AP-7 a l’alçada de La Roca

L'operació tornada estarà vigent fins a les 00 hores

L’operació retorn del pont que acaba aquest dimecres ja deixa les primeres complicacions a les carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit alerta d’una retenció intensa a l’AP-7, a l’alçada de la Roca del Vallès direcció Tarragona. D’altra banda, a la C-58 a l’alçada de Sabadell direcció Manresa hi ha una calçada restringida per obres de millora.

Trànsit calcula que uns 485.000 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona i la C-16, C-17, C-14, C-25 i les sortides d’Andorra poden concentrar els problemes viaris més importants. Al llarg del pont, les vies més conflictives seran aquelles que condueixen des de poblacions de muntanya i també les zones d’esquí amb estacions obertes: C-14, C-16 i C-17.

El dispositiu especial per controlar l’operació estarà vigent fins a les dotze de la nit d’aquest dimecres 8 de desembre. Durant aquest pont de desembre els Mossos d’Esquadra han realitzat 2.782 controls arreu del territori amb la participació de 1.918 agents

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top