Publicitat
Terrassa

Nou accés a l’aparcament del Raval

S’habilita un nou recorregut pel nord de la Rambla d’Ègara

L’aparcament del Raval de Montserrat compta des d’aquest dimecres amb un nou accés habilitat pel nord de la Rambla d’Ègara. L’Ajuntament de Terrassa ha col·locat la senyalització corresponent per fer difusió d’aquest recorregut per accedir al pàrquing de l’Ajuntament-Mercat de la Independència i durà a terme una campanya informativa per fer-ne difusió.

Per tal d’informar a la ciutadania d’aquesta novetat, els treballadors de l’aparcament públic lliuraran fulletons informatius a les persones usuàries de la instal·lació quan hi accedeixin. A més, aquest document també recordarà la ruta d’accés a l’aparcament de l’Ajuntament- Mercat de la Independència des de l’entrada de la ciutat, per la plaça del Doré, també a través de la Rambla d’Ègara.

L’acció forma part de les mesures del pla d’actuació progressiu de reducció del trànsit i de pacificació dels carrers d’Arquimedes i de Galileu.

Segons explica la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidora de Mobilitat, Lluïsa Melgares, des del Consistori es vol “informar del nou accés a l’aparcament, però també recordar a la ciutadania el recorregut que està permès des del 2019, però que no es coneixia prou i registra poc ús». En aquest sentit, la tinenta d’alcalde reconeix que “cal reforçar la comunicació perquè els vehicles que hagin d’accedir a l’aparcament ho facin utilitzant la Rambla, i així aconseguim descongestionar, en la mesura del possible, els carrers del voltant”.

A més de facilitar informació a les persones usuàries d’aquest aparcament, des de l’Ajuntament també es preveu fer una acció similar a l’aparcament públic de la plaça del Progrés. Així, es lliuraran també fulletons informant del recorregut des de la plaça del Doré, passant per la Rambla d’Ègara i el carrer de Gutenberg, fins arribar a aquest pàrquing. Per a Melgares, “aquests dos aparcaments donen cobertura a una zona amb una alta activitat comercial i creiem que és necessari facilitar els accessos per a aquelles persones s’hagin de desplaçar en vehicle privat”.

En aquest sentit, també es continuarà recordant a través dels canals de comunicació municipals les targetes de bonificació d’una hora d’aparcament gratuït que Egarvia posa a disposició del Gremi d’Hostaleria, les associacions de comerciants i tots aquells establiments que ho sol·licitin; una mesura disponible als pàrquings públics de la ciutat (avinguda de Barcelona, avinguda de Lluís Companys, plaça del Progrés, carrer de Sant Leopold i plaça del Primer de Maig), els divendres,
dissabte i diumenge (entre les 20 i les 23.30 hores), per dinamitzar el sector d’hostaleria i la restauració de la ciutat.

En una segona acció informativa, des de l’Ajuntament també es preveu informar a les persones conductores sobre l’ús recomanat de vies principals com l’avinguda d’Àngel Sallent, la ronda de Ponent o l’autovia B-40 pels vehicles que arriben a la ciutat des de les autopistes i volen arribar a la part nord de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top