Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa tanca el seu hospital a les visites

Façana de MútuaTerrassa

L’hospital activa un punt d’entrega d’objectes personals per als ingressats

MútuaTerrassa restringeix les visites de familiars i acompanyants als pacients ingressats al seu hospital a partir d’aquest dimarts, 21 de desembre. Per tal de garantir la seguretat dels malalts i professionals, no es permetran les visites al centre. Només s’autoritzarà l’accés d’un acompanyant per aquells pacients amb necessitats específiques.

En aquests punt, l’hospital activa un punt d’entrega de pertinences per a ingressats. Així, els familiars podran portar objectes personals (roba interior, pijama, medicació, estris d’higiene personal i tovallola i mòbil i carregador) perquè els lliurin als pacients, de dilluns a diumenge, de les 9 a les 12 hores a la planta 0 de l’hospital. No s’acceptarà ni aigua ni cap mena d’aliment.

Des de MútuaTerrassa posen a disposició l’adreça electrònica uau@mutuaterrassa.cat per fer arribar missatges o fotografies als familiars ingressats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top