Publicitat
Vacunació contra el covid19 covid 19 coronavirus vacuna al Centre Cívic Montserrat Roig
Terrassa

Catalunya fa marxa enrere: els vacunats no hauran de fer quarantena

La posició de la Comissió de Salut Pública estatl ha obligat la Generalitat a modificar la seva decisió

El Departament de Salut seguirà finalment la recomanació estatal i estipularà que les persones vacunades no hauran de fer quarantena si són contacte estret d’un positiu per coronavirus.

Així, Salut fa marxa enrere i no introduirà canvis pel que fa les quarantenes que quedaran com estaven actualment: les persones correctament vacunades no han de fer una quarantena si han estat contactes estrets d’una persona positiva de Covid-19.

El Departament de Salut de la Generalitat no està d’acord amb el criteri de la Comissió de Salut Pública estatal sobre les quarantenes però, per no crear més confusió en la població, ha decidit seguir les seves indicacions. En un comunicat, diu que el protocol estatal genera “importants dubtes sobre la seva aplicabilitat” però justifica que el seguirà per evitar “més desconcert” entre la ciutadania i els professionals sanitaris.

Catalunya havia decidit estendre aquesta setmana la quarantena a tots els contactes estrets d’un positiu, indistintament del seu estat vacunal, però la posició de la Comissió de Salut Pública ha obligat la Generalitat a modificar la seva posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Catalunya fa marxa enrere: els vacunats no hauran de fer quarantena
To Top