Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa busca voluntaris per a l’assaig d’un fàrmac contra la Covid-19

L’hospital terrassenc participa en una investigació internacional que avalua un medicament per prevenir la infecció als contactes estrets de positius en coronavirus

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) busca voluntaris per participar en un assaig clínic d’un estudi internacional que investiga la seguretat i eficàcia d’un fàrmac per prevenir la Covid-19 en aquelles persones que conviuen amb algú diagnosticat recentment de Covid-19 i que presenta símptomes.

El Comitè Ètic d’Investigació (CEIm) de MútuaTerrassa n’ha avaluat la seva viabilitat i la direcció mèdica ja l’ha autoritzat. Així, el centre hospitalari egarenc busca persones majors de 18 anys, que convisquin amb algú que hagi estat diagnosticat de Covid-19 en els darrers 4 dies i que presenti simptomatologia; que mai hagin resultat positius de Covid-19; que no hagin rebut ni tinguin previst rebre la vacuna contra la Covid-19 mentre participin a l’estudi (38 dies) i que actualment no presentin cap símptoma de la malaltia.

MútuaTerrassa participa en aquesta investigació internacional amb l’objectiu d’afavorir l’avenç en la recerca mèdica de la infecció per aquest virus i contribuir així a pal·liar la pandèmia mundial que se n’ha derivat. La doctora Esther Calbo, directora assistencial de l’Àmbit Mèdic de l’HUMT i cap de la Unitat de Malalties Infeccioses, n’és la investigadora principal.

La Unitat de Malalties Infeccioses de l’HUMT és qui lidera la posada en marxa i l’execució d’aquest estudi, que s’està desenvolupant en 350 centres d’arreu del món. Tots els voluntaris han de contactar amb la doctora Cristina Badia (cbadia@mutuaterrassa.cat).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top