Publicitat
Terrassa

Miki Nuñez felicita el Nadal des del fons del mar

El popular cantant i escriptor s’ha sumergit a l’Aquàrium amb els taurons

Miki Nuñez durant l'immersió a l'Aquàrium de Barcelona

L’Aquàrium de Barcelona i el famós cantant de 25 anys, Miki Núñez, han felicitat avui les festes nadalenques en la 25ena. immersió solidària del centre marí. L’entitat ha recuperat aquesta tradició només interrompuda l’any passat a causa de les restriccions provocades per la Covid-19 i ho ha fet amb qui fou representant d’Espanya a Eurovisió i ex concursant d’OT. L’artista català ha escollit l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) com a destinatària dels 5.000 euros que aporta l’entitat barcelonina. L’objectiu és contribuir a millorar el desenvolupament afectiu i educatiu d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Miki Núñez, que el dia de Reis farà 26 anys, s’ha submergit dins l’Oceanari, les dimensions i capacitat del qual el fan únic a Europa, i després de nedar entre els taurons i les més de 80 espècies marines que hi habiten, ha felicitat el Nadal a totes les famílies i, molt especialment, a les dels infants que lluiten contra el càncer.

En sortir de l’aigua, el popular cantant de Terrassa ha assegurat que “és molt emocionant poder apadrinar aquesta acció que fa L’Aquàrium i més encara tenir l’oportunitat de destinar la donació a una causa que significa molt per a mi”. Miki Núñez està molt sensibilitzat amb tot el que suposa aquesta malaltia donat que n’ha viscut casos dins del seu entorn familiar. Així, ha considerat que “res ens ha d’aturar en la lluita contra aquesta malaltia. Calen recursos per a tot, per millorar la recerca, els diagnòstics, els tractaments i la qualitat de vida de les persones que la pateixen i més en l’actual situació sanitària. Per això, és tant important que entre tots sumem esforços i L’Aquàrium ha donat un pas endavant. A mi me ‘vale’ i molt”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Miki Nuñez felicita el Nadal des del fons del mar
To Top